Over mij

Als echte multipotentialite, ook wel creatieve generalist of scanner genoemd (Google deze termen maar eens als je de begrippen niet kent), heb ik verschillende interesses en ambities.

Dat zie je in mijn persoonlijk leven waarbij ik het moederschap van twee fantastische kinderen en het partnerschap met een lieve man combineer met vele vriendschappen en deugddoende hobby’s.

Maar dat merk je zeker ook aan mijn professionele leven dat zeer gevarieerd en voortdurend in beweging is. Na jaren als werknemer besloot ik op eigen benen te gaan staan en Consento op te starten. Nu kan ik doen wat ik het liefst doe: mensen coaching en/of opleiding geven zodat ze de best mogelijke versie van zichzelf kunnen worden. Want ik geloof als geen ander in het potentieel dat iedereen heeft en heb het tot mijn persoonlijke missie gemaakt om deze talenten bij zo veel mogelijk personen te helpen ontdekken en ontwikkelen.

Zelf behaalde ik onder meer een diploma Pers en Voorlichting, een Pedagogisch Bekwaamheidsbewijs en een Master in de Bedrijfscommunicatie. Tijdens de voorbije jaren als werknemer volgde ik allerhande bijscholingen rond communicatie en HR en werkte ik gaandeweg aan mijn eigen talenten en kennis.

Zo kwam coaching en therapie op mijn pad en volgde ik o.a. een opleiding tot stress- en burn-outcoach, loopbaanbegeleider en ACT-therapeut. Nu ik als zelfstandig coach en docente aan de slag ben en door mijn voortdurende honger naar kennis,  blijf ik me bijscholen rond coaching en gespreks- en motivatietechnieken.

De rode draad doorheen alles is mijn fascinatie voor het gedrag van mensen. En niets is leuker dan inzichten in dat gedrag te gebruiken om mensen te helpen. Wie weet, kan ik ook iets betekenen voor jou?

Veerle Mertens
Veerle Mertens

OPLEIDINGEN

  • Stress- en burnoutcoach
  • ACT-therapeut
  • Loopbaanbegeleider
  • Bedrijfscommunicatie

SPECIALITEITEN

  • Hoogbegaafdheid
  • Creatieve generalisten
  • (Geweldloze) communicatie
  • Zingeving

WAAROM KIEZEN VOOR CONSENTO?

Omdat de dienstverlening van Consento staat voor betrouwbaarheid en kwaliteit en inzet op zelfredzaamheid!

Betrouwbaarheid

Werken vanuit wederzijds vertrouwen

Kwaliteit

Door tijdens en na een samenwerking te evalueren

Zelfredzaamheid

Werken aan tools, denkpatronen, ideeën,... waarmee je zelf verder kan