Praktisch

INDIVIDUELE COACHING

Elk traject begint met een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Hierin leren we elkaar beter kennen, onderzoeken we je vraag en bespreken we jouw en mijn verwachtingen. Daarnaast hebben we het ook over de geschatte duur van het traject en het bijhorende financiële plaatje. Klikt het tussen ons en hebben we allebei vertrouwen in een samenwerking? Dan maken we een afspraak en starten we met de coachingsessies.

Elke sessie duurt 1 uur (waarvan 55 minuten begeleiding en 5 minuutjes voor de praktische zaken zoals het maken van een nieuwe afspraak e.d.). De sessies kunnen bij de coach thuis plaatsvinden in Stokkem, online (via Skype of Zoom) of we kunnen ervoor kiezen om samen te gaan wandelen in natuurgebied Negenoord-Kerkeweerd.

Uiteraard wordt alles wat we bespreken vertrouwelijk behandeld en hoort evaluatie bij elke stap van het traject. Ons doel: samen komen tot de best mogelijke versie van jezelf

LOOPBAANBEGELEIDING

Ook loopbaanbegeleiding start met een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Hierin luister ik naar jouw loopbaanvraag en geef ik meer uitleg over mijn aanpak. Betalen voor een loopbaanbegeleidingstraject kan met een loopbaancheque van VDAB als je hiervoor in aanmerking komt (meer info daarover vind je hier).

Geen recht op een loopbaancheque? Geen nood, want ook dan kan je bij Consento terecht voor loopbaanbegeleiding!

Meteen een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek?
Klik rechts bovenaan op “afspraak maken” en binnen enkele kliks is je afspraak een feit!

VOOR BEDRIJVEN

Voor bedrijven zijn er in-company-trainingen mogelijk met of zonder coaching van individuele medewerkers. Stel je vragen hierover via het contactformulier en ik contacteer je snel om samen de mogelijkheden te bespreken.